Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Video İzleme Partisi Nasıl Yapılır

Video İzleme Partisi Nasıl Yapılır

  • Ana Sayfa
  • Video İzleme Partisi Nasıl Yapılır

Video İzleme Partisi Nasıl Yapılır?

Video izleme partisi nasıl yapılır diye sorarsanız, oluşturmak için haber kaynağının ya da zaman tünelinin üst kısmında bulunan, profil metninin yanındaki metne tıklamanız gerekir. Buradan video izleme partisine tıklamanız halinde işlem tamamlanacaktır. Bir videoyu arayabilir ya da başka videolar da görüntüleyebilirsiniz. Video izleme özelliği son zamanlarda Facebook’a eklendi. Bu özellik ile birlikte üyeler daha aktif bir şekilde sosyal medyalarını kullanabiliyorlar. Facebook, başka insanlarla iletişim kurmayı kolaylaştıran ve bilgi paylaşımını sağlayan bir sosyal ağdır. 2004 senesinde Harvard Üniversitesi’nde okuyan Mark Zuckerberg tarafından kurulmuştur. İlk önce Harvard öğrencileri için kurulmuştu. Ardından bütün insanlara açık hale geldi ve bu gün dünyanın neredeyse her ülkesinde Facebook kullanılmaktadır.


Facebook Video İzleme Partisine Kimler Katılabilir?

Facebook video izleme partisi katılımcısı sizin izin verdiğiniz herkes olabilir. Bu seçim size aittir. Peki herkesin kullandığı bu uygulamanın değeri ne kadar? Facebook, daha ilk kurulduğu zamanlarda bile dudak uçuklatan cinstendi. Şirkete ilk telif Viacom tarafından gelmiştir. 975 milyon dolar teklif edilmiştir. 2006 senesinde ise 1 milyar dolar teklid edilmiştir. Ekim ayında, Google Yotube’u satın alır. Facebook için ise 2,3 milyar dolar teklifte bulunulur. Facebook yöneticileri arasında yer alan Peer Thiel, uygulamanın iç değerinin 8 milyar dolara ulaştığını belirtmiştir.

Video İzleme Partisi Nasıl Yapılır

Video İzleme Partisi Nasıl Yapılır


Facebook Video İzleme Partisi Özelliğini Kimler Kullanabilir?

Facebook video izleme partisi özelliğini kullanan kişiler Facebook üyesi olan herkestir. Facebook uygulaması dünyanın her bir yanında bulunuyor. Takvimler 2013 senesini gösterdiği zaman dünya nüfusunun önemli bir kısmı Facebook kullanmaya başlamıştır. Reklamcılar bile marka değerini artırmak için Facebook’a yönelmişti. Video izleme özelliği ile markalar reklamlarını yapabilir hale geldiler. Bu sayede Facebook kullanım alanı genişledi. Daha önceden sadece bilgi, fotoğraf vb. paylaşımı için kişisel amaçlar ile kullanılan uygulama daha donra ekonomik anlamda kazanç sağlamak isteyen firmalar için bir mecra haline geldi.


Facebook Video İzleme Partisi Logosu Neden Mavi Renklidir?

Facebook logosu kurulduğu günden bu yana mavidir. İddialar arasında Mark Zuckerberg’in renk körü olması öne çıkıyor. Rengin stratejik olarak oluşturulmadığı tamamen duyusal olarak bu rengin tercih edildiği bilinmektedir. Facebook, dünyanın en çok izleyicisine sahip olan TV olarak tanımlanmıştır. Dünyanın en kalabalık ülkesi, en çok okunan gazetesi ve en işlek caddesi olarak tanımlamalar yapılmıştır. Bütün bu betimlemeler aslında bize Facebook’un ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.


Facebook Pazar Yeri Uygulaması Nedir?

Facebook Pazar yeri uygulaması sayesinde eşyalarını satmak isteyen kişiler için kelimenin tam manası ile bir Pazar yeri oluşturulmuştur. Bu ortamda kullanıcılar birbiri ile alışveriş yapabilir hale gelmiştir. Özellikle üniversite öğrencileri bu özellikten faydalanmaktadır. Kiralık evler, satılık daireler, ikinci el eşyalara kadar pek çok ürünü bu uygulamada bulabilirsiniz. Öğrenciler bu uygulama üzerinden daha fazla kullanmadıkları kitaplarını da satmaktadırlar. Burası ekonomik fiyattan alışveriş yapmak isteyen kişilerin tercih ettikleri bir platform haline gelmiştir.


Facebook Uygulamaları Nelerdir?

Facebook uygulamaları güncellemeler ile zengin bir hal aldı. Bu uygulamalardan bazıları şu şekilde sıralanabilir:

  • Anılar,
  • Hava durumu,
  • Video izleme partisi,
  • Alım satım grupları,
  • Oyunlar,
  • Teklifler,
  • Bağış kampanyaları,
  • İş fırsatları,
  • Facebook reklamları,
  • Facebook sayfalar,
  • Facebook gruplar,
  • Anket,
  • Ürün etiketleme,
  • His ve hareket uygulamalarını keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Video izleme özelliği özellikle son günlerde pek çok kullanıcı tarafından keşfedilmeye başlanmıştır. Bu özelliğin ileriki günlerde de sevilerek kullanılacağı tahmin edilmektedir. Facebook bütün bunlara ek olarak yeni bir zaman birimi ile karşımıza çıktı. Flick adı verilen bu birim Frame Per Second yani bir saniyede kayıt edilen kare sayısına bağlı olarak oluşturuldu. Saniyenin 705 milyon 600 binde biri olması planlanıyor.

Video İzleme Partisi Nasıl Yapılır YAPILAN YORUMLAR