Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

AnyDesk indir

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

AnyDesk programı ile bilgisayarlar arasında ücretsiz ve kolay bağlantı gerçekleştirebilirsiniz. Windows işletim sistemi ile uyumlu olan AnyDesk, internet bağlantısı olan bilgisayarların birbiriyle bağlantısını gerçekleştiriyor. Masaüstünüzde yapamadığınız ya da farklı bir kişinin görmesini istediğiniz görüntüleri AnyDesk ile sunabiliyorsunuz.

AnyDesk programını kullanmanız için, iki bilgisayarda da AnyDesk kurmalısınız. AnyDesk’i kurduktan sonra, AnyDesk üzerinde bilgisayarınız için ID verecektir. Bu ID bilgisayarınızda üçüncü taraf şahısların bağlanması için üretilen kimliktir. Eğer ki siz başka birisinin bilgisayarına bağlanmak istiyorsanız, karşı taraf size ID verecek. Bu ID’yi girdikten sonra karşı taraf bağlantı isteğinizi kabul ederse uzak bağlantı gerçekleşmiş olacaktır.
Program üzerinde güvenlik tedbirleri gerektiği kadar sağlanmış durumda. Örneğin bağlandığınız bilgisayarda dosya transferi yapmak istiyorsanız karşı tarafın dosya transferi işlemini devre dışı bıraktığında bu işlem tamamen iptal olmaktadır.

AnyDesk Özellikleri

  • İki farklı bilgisayar arasında sesleri duyma özelliği.
  • Fare ve Klavye kilidi.
  • Bağlantı ayarları
  • Sürücüye erişim imkanı