Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
proteus indir

Proteus indir – Proteus 8 indir Professional

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Proteus İndir

Proteus indir genel olarak mekatronik mühendisleri tarafından tercih edilen bir taramadır. Mekatronik mühendisliği içerisinde yer alan verilerin ve devre şemalarının kolaylıkla çizilebilmesini sağlayan başarılı bir yazılımdır. Proteus ile birlikte kişiler daha kısa süre içerisinde diledikleri şema çizimlerine ulaşabilmektedir. Devreler genellikle çok karışık yazılımlara sahip olsa da Proteus sayesinde bu çizimler daha basit hâle getirilebilmektedir. Yazılım ile birlikte devre şeması çizimi yapılabildiği gibi aynı zamanda da baskı devre çizimi de yapılabilmektedir. 3D olarak şemalar elde edilebileceği gibi kullanıcılara büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Proteus içeriği genel olarak incelendiğinde ise kullanıcıların karşısına ISIS ve ARES kavramları çıkmaktadır. Programın temel yapı taşlarını oluşturan bu kavramlar ile birlikte kullanıcılar yapmak istedikleri işlemleri kolaylıkla halledebilmektedir.

proteus indir

proteus indirme

ISIS ve ARES Nedir?

Proteus indir seçeneği hem hız açısından hem de kaliteli işler açısından büyük fayda sağlamaktadır. Mühendisler genel olarak karışık devreler ile ilgilendikleri için Proteus mekatronik mühendisleri için büyük bir nimet olarak görülebilmektedir.

  • ISIS: ISIS, Proteus’un devre tasarımlarını ve analizlerini rahatlıkla yapabilmesini sağlayan bir ortamdır. Kendi içerisinde de çok farklı ara yüzlere sahip olması ile birlikte kullanıcılar için çeşitli fırsatlar da sunmaktadır.
  • ARES: Devre tasarımı çizimi kişiye bağlı olarak ISIS’te başlanarak ARES’e taşınabilmektedir. ARES genel olarak baskı devre çizimi işleminde kullanılabilmektedir. Kolay kullanımı sayesinden işlerin kısa süre içerisinde halledilmesini sağlamaktadır.
Proteus indir – Proteus 8 indir Professional İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER