Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
beamng drive indir

Beamng Drive İndir PC (0.23.5.1)

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Beamng Drive PC sayesinde keyifle araba sürme deneyimi yaşayabilirsiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek adına V0.23.5.1 versiyonu sayesinde simulasyonun keyfini çıkarabilirsiniz.

beamng drive simulasyon indir

beamng drive simulasyon indir

Beamng Drive İndir ve PC’de Oyna

Beamng drive indir başlığı da oyunu indirmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla araştırılmaya devam etmekte. Tek bir kişinin oynayabileceği boyunda ekip olmanız maalesef mümkün değildir. Özellikle de araba yarışlarından hoşlanan birçok kişi boynu indirerek keyifli vakit geçirmeye sağlarlar. Aynı zamanda oyun hem bilgisayarınıza indirmeniz hem de telefonunuza indirmeniz de mümkün olacaktır. Bu sayede birçok kullanıcı oyunu dilediği şekilde oynamayı başarırlar. Ancak telefonlarınızın sürümü bu oyunu indirmeye uyumlu olması gerekmektedir. Aksi takdirde oyun bazı kasıntılar yapabilir.

Beamng Drive Avantajları Ve Dezavantajları

Beamng drive indir daha birçok kişi tarafından araştırma ve merak edilmeye devam etmiştir. Özellikle de oyun indirmek isteyen ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen birçok insan oyunun sahip olduğu avantajları ve dezavantajları sıklıkla araştırmaktadır. Oyunun bilinen tek dezavantajı bazı telefonları sürümü eski olduğu için kaşıntılara neden olmasıdır. Ancak telefonunuzda oyun oynamak için gerekli yer varsa herhangi bir kasıntı ile karşılaşmanız ve oyun duraklama gibi durumlarıyla uğraşmanız mümkün olmayacaktır.

Oyunun bilmen avantajları ise hemen hemen her telefona ve her bir şeyler rahatlıkla indirilmesi ve kurulmasına kaynaklanmaktadır. Özellikle de arabayı enişten cümleler hoşlanıyorsanız bu oyunu telefonunuza indirebilir ve gününüzü eğlenceli bir şekilde geçirme şansı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda oyun ücretsiz bir şekilde indiriliyor oruç da birçok kişinin fazlasıyla ilgisini çekmiştir.

İlginizi çekebilir: Need for speed most wanted indir

BeamNG Drive Sistem Gereksinimleri :

  • İşletim sistemi Windows 7 8 10 / 64 Bit
  • İşlemci Intel core / AMD
  • Bellek 4 GB Ram
  • Diskte 9 GB Yeterli Boş Alan Gerekli